Sluit zoeken
 Sluit vanaf 07 December 2021 14:26
Huidig bod
29,00
Meld u gratis aan
Biedingen
12
Login om te bieden

Win nu een echte geweldige Olea europaea voor een spotprijsje! Bekijk de foto's en bedenk eens waar deze tropische plant een mooi plekje kan krijgen!

Olea Europaea - Olijfboom 110-150cm - Volle Bos
Afhalen, of bezorgd binnen heel Nederland
12 Biedingen
29,00
Win nu een echte geweldige Olea europaea voor een spotprijsje! Bekijk de foto's en bedenk eens waar deze tropische plant een mooi plekje kan krijgen!

Hoogte: 110cm
Welkom bij deze superveiling!
Wanneer u een bod uitbrengt en u bent aan het einde van de veiling de laatste bieder, dan bent u de nieuwe eigenaar van dit product! U zult dan een factuur ontvangen waar u rechtsplichtig aan dient te voldoen. U kunt dan kiezen om het product af te halen of om het product op te laten sturen tegen bijkomende verzendkosten. Houd hier a.u.b. rekening mee bij het uitbrengen van uw bod!
Hoe te verzorgen
Een tropische plant heeft op zich niet heel veel verzorging nodig, maar houdt tijdens de warme dagen van veel vocht, en dient altijd de grond minimaal lichtvochtig te hebben. In de herst, lente en winter is het belangrijk dat de grond niet te vochtig is. Verder raden wij aan voedingsstoffen toe te passen, eenmaal per jaar.
Verzending
Wij verzenden zonder probleem binnen heel Nederland. Mocht uw adres moeilijk te bereiken zijn kan er mogelijk alternatief transport geregeld worden. Dit duurt iets langer en kan duurder uitvallen.
Retouren
Onder normale omstandigheden kunnen wij planten niet retour nemen, omdat het levende objecten zijn. Echter, mocht de plant zeer beschadigd aangekomen zijn, dan kunnen wij u een vervanging aanbieden wanneer op voorraad, en anders kunnen wij u het geldbedrag retourneren.


Andere veilingen
Afgelopen biedingen
Stefan
29.00
Elin
27.00
Diteke
25.00
Stephan
23.00
Sander
21.00
Message